Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škandálne policajné foto! V mene zákona: Hore bez!

Polonahé ženy stoja pri aute Opel Corsa, aký používa bratislavská mestská polícia. Jedna má aj identickú čiapku, košeľu a opasok. Zobraziť galériu (12)
Polonahé ženy stoja pri aute Opel Corsa, aký používa bratislavská mestská polícia. Jedna má aj identickú čiapku, košeľu a opasok.

BRATISLAVA - Škandál! Na internete sa objavili fotky polonahej ženy v uniforme. Pózuje aj s ďalšou modelkou pri služobnom aute podobnom vozidlu mestskej polície. Koľkí chlapi by sa chceli aspoň na chvíľu vymeniť s korzičkou, ktorá jazdí po bratislavských uliciach?

Fotografie sú na verejne prístupnej internetovej stránke, ktorá funguje ako zoznamka a galéria fotografií zo zábavných akcií.

Niekoľko fotografií polonahej mladej ženy v uniforme pri služobnom aute šokovalo aj mestských policajtov. „Vedenie mestskej polície je pobúrené! Tieto fotografie znevažujú naše dobré meno. Dištancujeme sa od nich. Nie sú to naše zamestnankyne a proti šíriteľom fotografií budeme podnikať príslušné právne kroky,“ povedal hovorca mestskej polície Peter Pleva. Odkiaľ fotograf a mladá žena získali uniformu a služobné auto, je záhadou aj pre mestskú políciu. „Verím, že to bude zaujímať aj orgány činné v trestnom konaní,“ dodal Pleva.

Fotografie na webovej stránke by mali byť kontrolované. „Máme administrátora, ktorý ich každý deň sleduje. Tie, ktoré porušujú zákon, sa automaticky mažú,“ prezradil prevádzkovateľ stránky. Odkedy sú inkriminované fotografie uverejnené, nie je jasné. Zistili sme, že ich nahá hrdinka je na stránke registrovaná od februára 2005.

Škandálne policajné foto! V
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu