Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Cestný pirát z Česka v Malackách: VIDEO rútiaceho sa BMW po diaľnici

cestný pirát v Malackách
cestný pirát v Malackách (Zdroj: Foto: polícia)

MALACKY - Ďalšieho cestného piráta sa podarilo dolapiť policajtom včera na úseku diaľnice vedúcej do Česka. Vodič sa nevyhol poriadnej pokute, rýchla jazda je zachytená na video.

Ako informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková, diaľniční policajti z Malaciek namerali včera krátko po štvrť na deväť večer vodiča, ktorý prekročil maximálne povolenú rýchlosť o 89 km/h. "V úseku 25 km diaľnice D2 v smere do Českej republiky bolo prostredníctvom meracieho prístroja zaznamenané osobné motorové vozidlo zn. BMW (EČV-BL), jazdiace rýchlosťou 219 km/h," ozrejmila Mihalíková. 


Prečítajte si aj:

VIDEO Cestný pirát upaľoval 240 km/h po D1: Zastavili ho policajti, táto výhovorka vás dostane


Za nebezpečnú jazdu, ktorou Čech ohrozoval nielen svoj život, ale aj život a zdravie ďalších účastníkov cestnej premávky, mu policajti uložili blokovú pokutu vo výške 800 eur. Vodič ju na mieste zaplatil a pokračoval v ceste. 

Pirát v Malackách
Polícia opätovne apeluje na vodičov, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky. Rýchlosť jazdy je potrebné za každých okolností prispôsobiť predpísanej rýchlosti, svojim schopnostiam, ako aj vlastnostiam vozidiel. Zodpovedným prístupom vodiči predídu neželaným a tragickým následkom na cestách.  

 

Viac o téme: DiaľnicaPirátMalacky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu