Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Slzy vdovca Polláka sudcu neobmäkčili!

Viktor Pollák si po verdikte sudcu poplakal. Vľavo jeho krstná mama Marta  Polláková (55). Zobraziť galériu (3)
Viktor Pollák si po verdikte sudcu poplakal. Vľavo jeho krstná mama Marta Polláková (55).

ROŽŇAVA - Zhasla aj posledná nádej! Odsúdený vdovec Viktor Pollák (34) si v base odsedí celé dva roky. Obnovenie jeho prípadu, v ktorom bol obžalovaný z podvodu, včera rožňavský sudca zmietol zo stola.

Platí teda pôvodný verdikt a pre päť malých detí z Plešivca to znamená, že svojho otca sa tak skoro nedočkajú. Navyše, nad rodinou sa opäť vznáša nočná mora detského domova.

Pollákova nádej na oslobodenie žila celé tri mesiace. Presne tak dlho už sedí za mrežami za to, že nedodržal splátkové termíny kúpeného televízora za 8,5 tisíca korún. Počas záverečnej reči mu dokonca vyhŕkli slzy do očí: „Viem, že tento prešľap ma bude sprevádzať dlho. Dostal som poriadnu príučku a prišiel som o to najcennejšie - rodinu!“ Ani kajanie mu však nepomohlo, pretože sudca zamietol obnovenie konania a pôvodný rozsudok je tak právoplatný!

Na súde sa síce jeho deti nezúčastnili, no včerajšok bol pre ne o to smutnejší, že ešte prednedávnom im otec poslal z väzenia povzbudzujúci list. Sľuboval im v ňom, že sa už čoskoro všetci opäť stretnú... Aj jeho krstná mama Marta Polláková (55), ktorá sa o všetkých päť detí stará, po zdrvujúcom verdikte len ťažko hľadala slová: „Je to pre nás obrovská rana! Hlavne pre deti, ktoré verili v otcovu nevinu. Neviem, ako to zvládneme, deti to zle nesú, už teraz si v škole zhoršili prospech. Sama som pomaly v koncoch s nervami. Aj napriek prísľubom totiž stále žijeme len v prenajatom byte, za ktorý platíme vyše 7 000 korún mesačne. Hoci nechcem, aby deti skončili v deckom domove, melieme z posledného,“ dodala nešťastná krstná mama.

Slzy vdovca Polláka sudcu
Zobraziť galériu (3)

Bouček: Byt im kúpim!

PLEŠIVEC - Deti o strechu nad hlavou neprídu! Sľubujú to Libor Bouček a televízia JOJ. Potvrdili, že zmluva so súčasným majiteľom bytu, v ktorom rodina žije, bude čoskoro podpísaná. Hovorca televízie JOJ Ľudovít Tóth vyhlásil, že na kúpu bytu v Plešivci sú vyčlenené financie z honoráru L. Boučka. „Ten byt kúpim! Osud detí mi nie je ľahostajný. Zároveň zmluvne zabezpečím, aby s ním nikto nemohol manipulovať, až kým najmladšie z Pollákových detí nedovŕši 18 rokov,“ povedal Bouček.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu