Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pomôžte nájsť 15-ročnú Kristínku na FOTO: Zmizla cestou do školy!

Kristína Cisáriková Zobraziť galériu (2)
Kristína Cisáriková (Zdroj: Foto: polícia)

TRNAVA - Rodičia len 15-ročnej Kristíny sú v strachu. Dievča odišlo v pondelok do školy, domov sa nevrátilo a nikto nevie, kde je. Ak ste dievča videli, alebo viete, kde by sa mohla nachádzať, kontaktujte políciu.

Polícia žiada občanov o pomoc pri vypátraní po 15-ročnej Kristíne Cisárikovej zo Zavara v okese Trnava. Ako informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová, mladá dievčina je nezvestná od 16. mája, kedy v ranných hodinách odišla do školy, tam sa však nedostavila. Odvtedy sa zdržiava na neznámom mieste. Polícia predpokladá, že sa môže pohybovať po celom území Slovenska, nakoľko využíva bezplatné cestovanie vlakom.

Popis osoby

Kristína Cisáriková je 170 cm vysokej štíhlej postavy, má hnedé dlhé vlasy, modré oči a na pravej strane nosa má tenkú jazvu. Oblečené mala legíny s americkou potlačou, biele tričko, sveter bledej farby a modré plátenné tenisky.

Pomôžte nájsť 15-ročnú Kristínku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícii sa doteraz vykonanými previerkami nepodarilo dievča vypátrať, preto sa so žiadosťou o pomoc obraciame na občanov. Akékoľvek poznatky o nezvestnej dievčine môžu občania nahlásiť na tiesňovú linku 158 alebo priamo na oddelenie pátrania trnavskej kriminálnej polície na číslo: 0961 10 3370.

Viac o téme: PátranieKristína Cisáriková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu