Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Všetko najlepšie, braček!

Marek dostal včera od mamy sviatočný bozk a niekoľko poláskaní navyše.
Marek dostal včera od mamy sviatočný bozk a niekoľko poláskaní navyše.

KOŠICE - Marek, jeden zo siamských bratov, včera oslávil svoje prvé meniny. Šestnásťdňové bábätká síce o okolitom svete veľa nevedia, no reagujú na láskavé pohladenia. A tak Marek dostal včera od mamy sviatočný bozk a niekoľko poláskaní navyše. Ocko poslal synom plyšových medvedíkov.

„Keby sa dalo, svojim synom by som dala i modré z neba. Marek sa však včera musel uspokojiť iba s mojím bozkom a pohladením. Na oslavy si musí počkať, kým spolu s bračekom nevyrastú. Ocko mu poslal plyšového medvedíka. A aby nebol ukrátený ani Miško, jedného medvedíka dostal i on. Keďže sú však plyšové a chlapci sú v sterilnom prostredí, dostanú ich, až keď trošku podrastú,“ konštatuje mladá mamička Majka.

Radosť jej robia i výsledky z minulotýždňového CT vyšetrenia detí. Tie potvrdili predbežné informácie lekárov a neodhalili žiadne ďalšie závažné poruchy zrastených chlapčekov Marka a Miška. „Obaja synovia majú drobné chybičky na srdiečkach. Tie sa však podľa lekárov budú riešiť až po ich oddelení. Tráviaci trakt majú spriechodnený, vylučovací systém má každý vlastný. Pečeň je zrastená,“ upresňuje Majka a dodáva: „Lekári chcú počkať - pravdepodobne niekoľko mesiacov, kým im pečeň nepodrastie, aby si boli istí, ako urobiť deliaci rez.“ Konkrétny termín rozdeľovacej operácie ešte nie je jasný. Mamičku však teší, že sa jej synom darí. „Každý deň je pre mňa i synov menší zázrak, za ktorý som všetkým vďačná,“ dodáva na záver.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu