Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bezplatné parkovanie na autobusovej stanici: Pre cestujúcich do Viedne alebo na Schwechat!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Miroslav Košírer)

BRATISLAVA - Slovenský autobusový prepravca Slovak Lines pripravil pre cestujúcich do Viedne novoročné prekvapenie. Na autobusovú stanicu sa môžu odviezť autom, pohodlne ho zaparkovať na parkovisku bez poplatkov a následne sa už len odviesť na viedenské letisko alebo do Viedne jedným z 23 autobusových spojov, ktoré premávajú každý deň.

Slovak Lines prichádza s novinkou, ktorá uľahčí život cestujúcim odlietajúcim z letiska Schwechat alebo cestujúcim do centra Viedne. Ak si kúpia lístok z Bratislavy na viedenské letisko alebo do centra Viedne, ako bonus môžu využiť bezplatné parkovanie na Autobusovej stanici Mlynské nivy. Slovak Lines spustil nové parkovisko v pondelok 11. januára 2016.

„Cestujúci so zakúpeným lístkom na Schwechat alebo do Viedne môže zaparkovať svoje auto v deň odchodu autobusu. Služba sa dá využiť veľmi jednoducho a bez akýchkoľvek poplatkov, rampa parkoviska sa otvorí priložením QR kódu z cestovného lístka,“ vysvetľuje generálny riaditeľ Slovak Lines Peter Sádovský.

Bratislava - Viedeň
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Slovak Lines)

Každý deň premáva na linke Bratislava - Viedeň 23 spojov Slovak Lines v každom smere. Lístky sú dostupné už od jedného eura, za bežné cestovné sa platí 5 eur. Už od jesene minulého roka môžete cestovať bez vytlačeného lístka. Pri nástupe do autobusu stačí ukázať QR kód alebo číslo lístka v smartfóne či tablete.

Autobusy smerujúce do Viedne sú vybavené Wi-Fi pripojením dostupným aj v Rakúsku. K dispozícii sú noviny i časopisy a takisto občerstvenie pre každého cestujúceho (slovenská minerálka a bezplatný snack).

Aj vďaka novinkám od overeného prepravcu Slovak Lines je čoraz výhodnejšie odviezť sa na letisko Schwechat autobusom a svoje auto nechať v Bratislave. V roku 2016 chystá spoločnosť pre cestujúcich niekoľko ďalších zaujímavých prekvapení.

Porovnanie prepravcov:

 

Slovak Lines

RegioJet

Počet spojov

23 spojov

16 spojov

Základná cena lístka

5 €

4 €

Najnižšia dostupná cena lístka

1 €

1 €

Extra služby v cene lístka

Nadštandardné poistenie batožiny, občerstvenie zdarma (slovenské  produkty minerálka + snack), denná tlač a časopisy, garancia náhradného autobusu

Garancia príchodu k odletu, periodická tlač, 230V prípojka, dotykové obrazovky a slúchadlá, teplé nápoje

Wi-Fi internet

Cezhraničné široko dostupné internetové pripojenie

Wi-Fi dostupná od 2. 12. (podľa zákazníckeho strediska RegioJetu)

Zábavný portál

Nie (nové vozy v priebehu 1. štvrťroka 2016 – aj s portálom)

Áno

Viac o téme: AutobusSlovak LinesCestovanie zadarmo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu