Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Starbucks bude aj na Slovensku: Hľadá manažérov pre prvé pobočky v Bratislave

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Popredná svetová pražiarenská spoločnosť a predajca kávy Starbucks konečne prichádza aj na Slovensko. Po tom, čo podobné správy obleteli našimi médiami už v júni tohto roka, tentokrát by sa mala fikcia stať naozaj skutočnosťou. Majiteľ licencie pre náš a viaceré trhy v okolí na svojich stránkach zverejnil ponuku práce pre prvých manažérov. Poľský Amrest hľadá ľudí pre nové pobočky v Bratislave.

"Sme presvedčení, že Slovensko je pravým miestom pre Starbucks a v súčasnosti hľadáme vhodných kandidátov, ktorí chcú byť súčasťou niečoho mimoriadneho, niečoho, čo sa stane len raz za život. Pomôžte nám priviesť ducha Starbucks na Slovensko!," píše sa v ponuke na store manažérov a asistentov store manažérov, ktorých úlohou bude riadiť všetko od každodenných operácií až po prebranie zodpovednosti za finančné výsledky.

Ak si veríte, posielajte životopisy.
Zobraziť galériu (3)
Ak si veríte, posielajte životopisy.  (Zdroj: amrest.jobs.cz)

Správny manažér musí spĺňať viacero podmienok
Zobraziť galériu (3)
Správny manažér musí spĺňať viacero podmienok  (Zdroj: amrest.jobs.cz)

 

Amrest podľa portálu reťazce.sk už otvoril 23 Starbucksov v Česku, 19 z toho v Prahe. Pôsobí vo všetkých krajinách V4 okrem Slovenska. V Poľsku má 340, v Česku 100 a v Maďarsku 49 podnikov. Celkovo sa v dnešnej dobe môže Starbucks pochváliť viac ako 17 000 kaviarňami v 55 štátoch. A čoskoro by tak mal pribudnúť ďalší. Prvá pobočka Starbucks bola otvorená v roku 1971.

 

Viac o téme: Starbucks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu