Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Manžel nechcel pustiť k žene (71) lekára: Spacifikovali ho policajti, dôvod zarazí

manželia z obce Kolačno Zobraziť galériu (3)
manželia z obce Kolačno (Zdroj: foto: tv markíza)

KOLAČNO - Podivuhodný prípad riešili trenčianski policajti. Vtrhli do domu staršieho páru, pretože manžel odmietal pustiť k svojej žene lekára. Dôvod, prečo tak konal, vás šokuje.

Prípad sa stal v obci Kolačno v okrese Partizánske. Muž neprišiel pre lieky svojej manželke k lekárovi, ten sa vybral do domu, pacientku skontrolovať. Manžel ale nechcel otvoriť.

Na miesto dorazili muži zákona a začalo sa policajné vyjednávanie. S agresívnym manželom vyjednávali tri hodiny, zabarikádoval sa a s nikým nekomunikoval. Nechcel dovoliť pustiť k chorej žene lekára.

Manžel nechcel pustiť k
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Pretože existovalo dôvodné podozrenie, že môže byť ohrozený život a zdravie manželky, policajti do domu vtrhli a muža spacifikovali. "Jeho 71-ročná manželka bola vo vážnom stave odvezená do nemocnice," informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová.

Manžel nechcel pustiť k
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Na otázku prečo dôchodca nechcel k manželke nikoho pustiť, odznela v plnej vážnosti zarážajúca odpoveď: "Pozrite sa, moja manželka má tetanus, je to najhoršia choroba v Európe. Jediná, ktorú liečim ja a vojsko československej armády, nikto iný. Ani Rusi to neliečia, nikto," povedal muž pre televíziu Markíza.

Podľa starostky obce muž sám potrebuje pomoc. Do úvahy prichádza aj zbavenie svojprávnosti súdom.

 

Viac o téme: ManželTetanusKolačno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu