Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bláznivé vyčíňanie Martina (33) v potravinách: Šialenec zaútočil aj na privolanú hliadku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Po krádeži a lúpeži, ktoré spáchal v nedeľu nadránom v Bratislave, zaútočil 33-ročný Martin na privolaných policajtov drevenou palicou. Útočník zranil aj predavačku v potravinách. Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, muž najskôr rozbil na Špitálskej ulici výklad predajne a ukradol 12 fliaš s vínom.

Následne prišiel do potravín na Námestí 1. mája. Odsotil predavačku, vbehol za pult a zobral dve fľaše s alkoholom. Potom rozbil vitrínu a zjedol niekoľko zákuskov. Privolaní policajti muža našli sedieť na stredovom ostrovčeku oproti obchodu.

Martin vyzbrojený palicou sa im začal vyhrážať a poškodil sklo na policajnom aute. Znovu sa rozbehol do potravín, opäť zranil predavačku a skryl sa v sklade. Po chvíli vyšiel s rozbitou fľašou v ruke a ohrozoval policajta.

Muži zákona ho nakoniec spacifikovali. Útočníka obvinili z krádeže, lúpeže a útoku na verejného činiteľa. Martin skončil v cele aj s návrhom na vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na tri až osem rokov.

Viac o téme: BratislavaSlovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu