Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Markíza dostala 1,2 miliónovú pokutu

BRATISLAVA - Televízia Markíza dnes dostala od Rady pre vysielanie a retransmisiu (RVR) pokuty, spolu vo výške 1,2 milióna korún.

Ako agentúru SITA informoval riaditeľ kancelárie RVR Ľuboš Kukliš, vysielateľovi Markízy - spoločnosti Markíza - Slovakia ich rada udelila za porušenie ochrany maloletých v príspevku Mafián odvysielanom v programe Reflex 2. augusta 2006. Markíza tiež podľa rozhodnutia licenčnej rady musí za príspevok odvysielať upozornenie na porušenie zákona. Podľa RVR mu totiž chýbala informačná vyváženosť.

Televíziu JOJ dnes licenčná rada pokutovala sumou 100-tisíc korún za neoddelenie vlastnej propagácie na program Hviezdy na ľade od ostatného programu. Nefinančnú sankciu - upozornenie na porušenie zákona - rada uložila vysielateľovi TA 3, spoločnosti C.E.N. s.r.o. v súvislosti s neoprávneným použitím záznamov z Davisovho pohára v publicistickom programe Šport z 24. a 25. septembra 2006. Rada tiež uložila dve upozornenia na porušenie zákona televízii Nautik TV za neoddelenú a skrytú reklamu v programe Diagnóza Tuning vysielanom 6. septembra 2006.

Okrem toho RVR dnes udelila licenciu na televízne vysielanie cez KDS/Satelit trebišovskej spoločnosti EAST MEDIA na vysielanie Televízie Východ.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu