Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďalšie klamstvo: Desivé FOTO z petržalského kontajnera, ženu vystrašil utečenec so samopalom

Foto z Petržalky Zobraziť galériu (3)
Foto z Petržalky (Zdroj: foto: tip citatela)

BRATISLAVA - Téma utečencov už niekoľko mesiacov neustále rezonuje médiami. Zdá sa, že fantázia niektorých ľudí nemá v posledných týždňoch limity. Internetom koluje "skúsenosť" Petržalčanky, ktorá utečenca so samopalom videla v kontajneri z okna svojho panelákového bytu.

Vaše tipy

"Bývam v Petržalke. Predvčerom som poslala dcéru vysypať odpad. Keď otvorila kontajner, ktorý je pridelený nášmu paneláku, zistila, že tam niekto býva," začína opisovať desivý zážitok obyvateľka bratislavskej Petržalky a pokračuje: "Poslala som tam môjho manžela, ktorý mu naznačil, aby opustil súkromný majetok nášho paneláku. On na neho vytiahol samopal a povedal arabským prízvukom, že keď to niekomu povie, tak odbachne nie len jeho, ale aj celú rodinu."

Ďalšie klamstvo: Desivé FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Príbeh má pokračovanie, ktoré je ešte desivejšie: "Ako vidieť na fotke, ktorú som včera ráno odfotila z balkónu, on tam niečo montuje, lebo keď tam liezol, mal krabicu a otvor kontajneru priviazal takým káblikom. Dúfam, že to nie je nejaká bomba alebo výbušnina. Človek aby sa bál pomaly otvoriť konzervu. Všade samí utečenci. To tu už nie je fakt normálne, čo sa to tu deje..." Žena svoju skúsenosť zverejnila v nedeľu. 

Ďalšie klamstvo: Desivé FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Na prípad sme sa samozrejme pýtali kompetentných. "Na útvaroch v pôsobnosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V uvedeným oznámením nedisponujeme," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. Zároveň vyzval všetkých občanov: "V prípade, ak má občan podozrenie zo spáchania akéhokoľvek protiprávneho konania je potrebné, aby sa obrátil na príslušný útvar Policajného zboru."  Vyzerá to teda tak, že ide o planý poplach.

 

Viac o téme: KontajnerHoaxPetržalka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu