Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muž na FOTO odcudzil peňaženku: Ak ste ho spoznali, volajte políciu

Ak viete, kde by sa mohol nachádzať tento muž, kontaktujte políciu Zobraziť galériu (3)
Ak viete, kde by sa mohol nachádzať tento muž, kontaktujte políciu (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Polícia intenzívne pátra po neznámom páchateľovi, ktorý ešte vo štvrtok odcudzil z priestorov jednej zo spoločností na Ivanskej ceste na stole voľne položenú peňaženku, v ktorej boli osobné doklady, platobné karty, doklady k autu, ako aj finančná hotovosť. Ak ste muža na fotografiách spoznali, kontaktujte políciu na 158.

Policajti v súvislosti s objasňovaním priestupku proti majetku pátrajú po dosiaľ neznámom páchateľovi. Muž sa v priestoroch spoločnosti nachádzal 10. septembra krátko pred pol štvrtou popoludní.

Popis osoby

Muž tmavšej pleti, vysoký približne 170 cm, zavalitej postavy. Oblečenú mal bielu šušťakovú bundu, cez plece mal prehodený modro-čierny ruksak a na hlave mal slnečné okuliare.

Muž na FOTO odcudzil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Muž na FOTO odcudzil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení muža. "V prípade, ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na priložených záberoch priemyselných kamier žiadame, aby sa s nimi obrátili na číslo polície 158, alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," vyzval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.

Viac o téme: PátraniePodozrivýPáchateľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu