Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Peter s deťmi dorazil do nového hotela a nestačil sa čudovať: Namiesto raja oči pre plač!

Deti si bazén vôbec neužili Zobraziť galériu (5)
Deti si bazén vôbec neužili (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Slováci vyrazili s dvomi malými deťmi na dovolenku a nestačili sa čudovať, kam sa dostali. Nový hotel sa zmenil na stavenisko a na vymoženosti, na ktoré sa tešili najviac, mohli okamžite zabudnúť.

Po niekoľkých katastrofálnych dovolenkových zážitkoch, ktoré sme na Topkách zverejnili, sa nám ozývajú stále ďalší ľudia, ktorí si tiež zažili svoje. Do redakcie nám tiež napísal Peter, ktorý si s deťmi chcel užiť dovolenku na gréckom ostrove Kréta. Tam si mali vychutnať nový, rekonštruovaný hotel s bazénom, na ktorý sa tešili najmä dve malé deti.

"Presne pred rokom sme cez túto super CK po prvý aj posledný raz cestovali na Krétu v zložení dvaja dospelí a dve deti 2,5 roka. Naša požiadavka bola kladená hlavne na detský bazén. Odporučili nám (cez nemenovanú cestovku) Krétu a hotel Carolina Mare ako vyhovujúci pre rodiny s deťmi v predsezónnom termíne cca 18.6.2014," napísal nám Slovák Peter.

Peter s deťmi dorazil
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Namiesto dovolenky stavenisko

Let aj ubytovanie boli v poriadku. Problém nastal po tom, čo sa začali okolo seba obzerať. Zrazu zbadali, že nový hotel ešte nie je dokončený. "Let, transfer, ubytovanie všetko bolo skoro OK, hotel pozostával z dvoch častí - stará (tu sme dostali izbu) a nová (prechádzala rekonštrukciou), náš termín bol prvý v sezóne, o čom nás ale nikto neinformoval."

Peter s deťmi dorazil
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Tam, kde bývali, sa veselo budovalo. Zo siedmych dní tam 5 robotníci usilovne makali. Prístup služieb bol z tohto dôvodu komplikovaný, všetko sa dorábalo a označovalo. Deti sa tešili na bazén, ale vôbec si ho neužili. Celých 5 dní ho robotníci dorábali. "Pre nás ako rodinu s deťmi to bola katastrofa. Deti si ho vychutnali 1 a pol dňa."

Stavebný materiál popri plážových ležadlách
Zobraziť galériu (5)
Stavebný materiál popri plážových ležadlách  (Zdroj: Tip čitateľa)

Last minute a zľava 5 percent

Okamžite si tieto nedostatky odfotili a poslali delegátke. "Odpoveď prišla cca do mesiaca, že zájazd bol aj z dôvodu nami opísaných dôvodov, predávaný ako last minute a cena zodpovedala kvalite, pričom nám ako ospravedlnenie ponúkajú zľavu 5% na ďalší zakúpený zájazd počas jedného roka," tvrdí rozčarovaný Peter , ktorý na túto správu zareagoval po svojom."Od jedu som to roztrhal a o tejto bande nechcem viac počuť!" Nič nezmenilo na veci ani to, že im predĺžili čas odchodu, no na mieste dovolenke im o tejto komepnzácii nikto nepovedal.

Viac o téme: DovolenkaGréckoSlováciKréta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu