Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Škandál v detskom tábore: Slovák Michal (21) sa neudržal v sprchách, vydesil 13-ročné dievča

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: archív)

WASHINGTON - Slovák vyvolal škandál za veľkou mlákou v Amerike. Pri meste Washington ho zatkla polícia, pretože si točil na mobil 13-ročné dievča v sprche. Zvrhlíka už rieši polícia a čaká na rozsudok.

Dvadsaťjedenročný Michal mal mobilom natáčať 13-ročné dievča, ktoré sa sprchovalo, uvádza americký spravodajský portál news10.com. Polícia ho obvinila z ilegálneho špehovania druhého stupňa ohrozujúceho blaho dieťaťa. Podľa úradov nebol s dievčaťom v príbuzenskom vzťahu.

Škandál v detskom tábore:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: archív)

Právny zástupca Tony Jordan uviedol, že incident sa odohral minulú sobotu v tábore Chingachgook. Michala si dievča všimlo v sprche a následne začalo kričať. To vzbudilo pozornosť kompetentných v tábore, ktorí incident nahlásili polícii.

"Myslím, že nikto z rodičov by nechcel vidieť ako sa toto stane vášmu dieťaťu," povedal Jordan americkým médiám. "Tábor urobil všetko pre to, aby situáciu vyriešil a spolupracoval s políciou," dodal Jordan. Michal tak poškrvnil vyše storočnú tradíciu tábora.

V oficiálnom stanovisku sa tábor od incidentu dištancuje. "Bezpečnosť a blaho všetkých v tábore je našou najvyššou prioritou. Okamžite po upozornení na incident sme kontaktovali políciu rovnako ako aj rodičov dcéry a súčinne spolupracujeme s úradmi."

Slovák mal víza, aby mohol pracovať v rámci údržby tábora. Teraz je v cele a výšku kaucie stanovili na 10 tisíc dolárov, pričom mu môžu pridať aj ďalšie obvinenia. Dnes by sa mal postaviť pred súd. V diskusii pod článkami o Slovákovi s perverznými chúťkami mu čitatelia nič nedarovali. Niektorí ho chceli okamžite deportovať z ich krajiny.

Viac o téme: SprchaMobilTínedžerkaMichal Zlatohlavý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu