Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

FOTO Vodič v Dúbravke zablokoval na koľajisku celú dopravu: Cestujúci s nervami v koncoch!

Auto skončilo na koľajisku Zobraziť galériu (2)
Auto skončilo na koľajisku (Zdroj: Foto: Facebook)

BRATISLAVA - Obyvateľov bratislavskej Dúbravky v utorok večer potrápilo dlhé čakanie v električkách. Krátko pred 18-tou hodinou skončilko auto na koľajisku a zablokovalo celú premávku. Ľudia boli nernózni, čakali na náhradné spoje.

"O 17:50 hodine skončilo auto v koľajisku na Saratovskej ulici. Dispečing Dopravného podniku Bratislava, a.s. okamžite vyslal na miesto dispečerov," informovala hovorkyňa DPB Adriana Volfová. Na miesto boli privolaní policajti aj hasiči. "Na miesto sa dostavila hliadka dopravnej polície, ktorá na nevyhnutne potrebný čas usmerňovala premávku a poskytla potrebnú asisitenciu príslušníkom HaZZ pri odstraňovaní vozidla z električkového koľajiska," uviedla hovorkyńa bratislavských policajtov Karina Považanová.

"Zasahovalo šesť príslušníkov a jeden kus hasičskej techniky. Auto sme vytiahli pomocou navijaku a následne bola trať v oboch smeroch sprejazdnená," povedali nám z operačného strediska hasičov a dodali, že celý zásah trval necelú pol hodinu.

FOTO Vodič v Dúbravke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Na úseku z konečnej Pri kríži smerom na Borskú a späť bola zabezpečná náhradná autobusová doprava. "Električková doprava nepremávala v spomínanom úseku 32 minút.," doplnila Volfová. V tomto prípade nešlo o škodovú udalosť, ani o dopravnú nehodu. Pravdepodobnou príčinou zastavenia premávky je jednoducho nezvládnutie jazdy vodiča auta.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu