Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dráma v bratislavskej električke: Cestujúci chcel napadnúť vodiča!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Agresívny cestujúci v bratislavskej MHD sa v pondelok (29.12.) v neskorých večerných hodinách pokúsil napadnúť vodiča električky. Vďaka rýchlemu zásahu dispečingu Dopravného podniku Bratislava a polície sa však tomu podarilo zabrániť, informovala vedúca odboru marketingu a komunikácie DPB Zuzana Vachová.

Podľa jej slov v pondelok o 22.22 h vyslal vodič linky číslo 5 núdzový signál - napadnutie cestujúcim. Dispečing DPB na miesto Račianska - Nový záhon, kde sa vozidlo nachádzalo, vyslal dispečerov a policajné hliadky. "Zásah bol vykonaný do štyroch minút. Cestujúceho zadržala a riešila prítomná polícia. Dobýjal sa totiž do kabínky vodiča a správal sa agresívne," uviedla Vachová. 

Ako ďalej spresnila, keď cestujúci zistil, že vodič vyslal núdzový signál, pokúsil sa z vozidla ujsť, no nepodarilo sa mu to. "K zraneniu cestujúcich, vodiča ani k poškodeniu vozidla nedošlo. Cestujúci policajtom po zadržaní vysvetlil svoje konanie ako skrat," dodala Vachová. Premávka električkových liniek bola na Račianskej - Nový záhon v smere do centra zdržaná 16 minút.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu