Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pokuty za parkovanie sú len fáma: Nitrianski policajti žiadne nedávajú!

Parkovanie mladej šoférky bolo podľa policajtov v poriadku Zobraziť galériu (2)
Parkovanie mladej šoférky bolo podľa policajtov v poriadku (Zdroj: Tip čiateľa)

NITRA - Len čo sme v Topkách uverejnili na základe čitateľského tipu sťažnosť na parkovanie v Nitre a poukázali na ľubovoľný výklad parkovacích značiek zo strany samotných policajtov, do redakcie nám prišiel ďalší tip. Zdá sa, že s políciou v Nitre naozaj nie je všetko s kostolným poriadkom...

„Bola som svedkom podobnej udalosti,“ začína čitateľka. „Na sídlisku v Nitre, kde je ozaj veľký problém s parkovaním, zaparkovala veľmi arogantne mladá žena, ktorá na moje upozornenie, že sa s mojím autom vedľa nej nezmestím, odvrkla, či mám nejaký problém,“ referuje Nitrianka, ktorá vzápätí na mladú ženu zavolala políciu. Dúfala, že muži zákona urobia v celej veci poriadok.

 „Policajti boli o desať minút na mieste, vystúpili z auta a zhodnotili, že na parkovaní mladej ženy nevidia asi žiadny problém, takže, ako rýchlo prišli, tak rýchlo aj odišli,“ pokračuje čitateľka. „To auto tam arogantne stálo až do večera a blokovalo dve parkovacie miesta!“ dodáva plným právom nahnevaná žena, pretože bezohľadná šoférka od polície nedostala ani len upozornenie. „Hanba privolaným policajtom!“ hodnotí šoférka, ktorá nestráca údiv nad zdravým úsudkom miestnej polície.

Parkovanie mladej šoférky bolo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čiateľa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu