Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Pri minulotýždňových nehodách zahynuli aj tri kone

Zobraziť galériu (2)

BRATISLAVA - Tri kone zahynuli v nedeľu večer v obci Dobrá Niva. Podľa informácií banskobystrickej policajnej hovorkyne Márie Faltániovej 20-ročnému vodičovi vozidla Opel Astra a 22-ročného vodičovi Nissanu Serena vbehli do cesty tri kone.

Šoféri z Maďarska už nedokázali zrážke zabrániť. Dva kone zahynuli na mieste nehody, tretieho musel utratiť privolaný zverolekár. Alkohol vodičovom nezistili, majiteľovi koní vznikla 200-tisícová škoda Uplynulý týždeň sa v Banskobystrickom kraji stalo 120 nehôd, vyžiadali si dva ľudské životy, dvaja ľudia sa zranili ťažko a 24 vyviazli s ľahkými zraneniami. Materiálne škody odhadli na takmer osem miliónov. Najnehodovejšie dni boli utorok a štvrtok, kedy sa stalo 22 dopravných nehôd, naopak najmenej zaevidovali v nedeľu - sedem.

Policajti zaevidovali 77 vlámaní, páchatelia spôsobili škody za viac ako 3,3 milióna korún. Najviac vlámaní zaznamenali v okresoch Banská Bystrica - 26 a Zvolen - 18. Zlodeji ukradli päť áut, tri v okrese Banská Bystrica a dve v Lučeneckom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu