Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Exšéfovi SNS Slotovi sa rozpadá život: Útek manželky a súd o dcéru Sofiu!

Zobraziť galériu (5)

BRATISLAVA – Exnárodniarovi Jánovi Slotovi to v manželstve poriadne škrípe. Najnovšie mu jeho manželka Ľubka (33) chce sťažiť prístup k dcérke. Podala totiž návrh na úpravu styku s maloletou Sofiou (7). V poradí tretia manželka s dcérou už rok žijú v Prahe, zatiaľ čo Slota v Žiline. O malej Sofii bude teraz rozhodovať až pražský súd!

V poradí tretia manželka s dcérou už rok žijú v Prahe, zatiaľ čo Slota v Žiline. Pražský súd potvrdil, že sa podnetom od Ľubice Slotovej bude zaoberať. Podľa medializovaných informácií o tom 60-ročný Slota ani nevedel. Poriadne sa preto rozzúril. Manželka sa k tomu nechcela vyjadrovať.

Ľubka pre svojho manžela prichystala veľké prekvapenie
Zobraziť galériu (5)
Ľubka pre svojho manžela prichystala veľké prekvapenie  (Zdroj: Jan Zemiar)

Návrh, ešte stále oficiálnej, manželky vzbudzuje nové špekulácie ohľadom ich vzťahu. Počas celého roka, Slota za nimi dochádzal do Prahy vlakom.  Aj preto sa začalo hovoriť o rozvode, zatiaľ ho ani jedna strana nepotvrdila. Pravdou však je, že už rok spolu nežijú.

Exšéfovi SNS Slotovi sa
Zobraziť galériu (5)

Veľká diaľka zrejme narobila šarapatu a možno sa dočkáme aj definitívneho konca ich manželstva. Slota má za sebou búrlivú minulosť s viacerými alkoholovými škandálmi na krku. Pred nedávnom založil vlastnú politickú stranu. Akúsi obdobu k starej SNS s názvom Kresťanská SNS. Kandidoval aj do europarlamentu a podľa posledných informácií sa chystá zabojovať aj o post primátora Žiliny!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu