Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neuveriteľné: Zlodej ukradol dokonca aj potkanov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: sxc.hu )

VRANOV NAD TOPĽOU – Nezvyčajnú krádež riešia policajti vo Vranove nad Topľou - Čemerné. Neznámy zlodej ukradol potkanov z budovy, v ktorej hlodavcov chovajú. Páchateľ rozbil okno, ohol mrežu a vliezol dnu.

„Doposiaľ nezistený páchateľ vnikol do neoplotenej budovy cez okno. Poškodil zariadenie na chov hlodavcov, drevené regály, plastové prepravky či sklenené fľaše, znehodnotil krmivo. Z haly odcudzil zatiaľ nezistený počet potkanov, flexibrúsku a uťahovačku,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

Ďalej uviedla, že 36-ročnému majiteľovi haly poškodením zariadenia vznikla škoda 7700 eur a krádežou 10.200 eur. Zlodejovi hrozí trest odňatia slobody na tri roky.

Ružovú detskú kolobežku a modrú zváračku zase ukradol zlodej, ktorý sa vlámal do skladu v obci Chmiňany v okrese Prešov. Škody sa vyšplhali na 550 eur. Trestná sadzba v tomto prípade je až dva roky.

Zlodeji úradovali aj v levočskej a prešovskej nemocnici, vykradli tu nápojové automaty. V prvom prípade zlodej odstránil zámky na štyroch automatoch, zobral kovové zásobníky na mince a náplne s príchuťou čokolády a kávy. Ukradnutá hotovosť presiahla 800 eur, škody na poškodených automatoch vyčíslili na 50 eur. V druhom prípade zlodej vykradol dva automaty a odniesol si 150 eur. Poškodením zariadenia spôsobil škodu 200 eur. Po zlodejoch polícia pátra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu