Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Christián ukradol iPhone, Peter pytliačil v rieke, oboch chytili

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE – Z krádeže obvinili 18-ročného Christiána z Košíc, ktorý si cestou v mestskej hromadnej doprave prisvojil cudzí mobil.

Mladík v piatok popoludní v autobuse zo sídliska Železníky na Námestie osloboditeľov v Košiciach využil nepozornosť 18-ročnej ženy z okresu Košice-okolie a z bundy jej ukradol mobilný telefón Apple iPhone 5S. Spôsobil jej škodu 600 eur. Mobilný telefón policajti mladej žene vrátili. Obvinenému hrozí dvojročné väzenie, uviedol hovorca košickej krajskej polície Alexander Szabó.

Michalovskí policajti mali zas v nedeľu popoludní prácu s pytliakom. Štyridsaťdvaročného Petra z Michaloviec prichytili pri sobraneckom moste v Michalovciach loviť v Laborci ryby bez povolenia a rybárskeho lístka. Keďže ešte nestihol nič chytiť, škodu nespôsobil. Za pytliactvo ho stíhajú na slobode, trestom však môže byť až dvojročné väzenie, dodal Szabó.

Polícia pátra po páchateľovi, ktorý cez víkend na Popradskej ulici v Košiciach vnikol cez pootvorené okno do bytu na prízemí, kde ukradol 2 400 eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu