Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Učiteľka na východe má čudné praktiky: Hodina mucinkovania a obchytkávania pŕs!

Čudné metódy mali praktizovať na tejto škole
Čudné metódy mali praktizovať na tejto škole (Zdroj: TV MARKÍZA)

KOŠICE - Nová výchovná metóda? Rodičia žiakov zo základnej školy v obci na východe Slovenska sú zhrození. Deti sa im zverili, že počas vyučovania s učiteľkou vykonávajú nezvyčajné aktivity. Nazývajú ich "mucinkovanie", počas ktorého vraj 9-roční školáci museli masírovať vlastnú učiteľku.

Základnou školou v malej obci na východe Slovenska otriasa škandál. Tamojšia učiteľka si údajne do bežných vyučovacích hodín zaviedla čudesné praktiky, na ktoré sa teraz sťažujú rodičia malých žiakov. "Sťažovali sa na nevhodné správanie učiteľky k deťom. Aj nejaké také masírovanie, či, v úvodzovkách, mucinkovanie," povedala pre Tv Markíza riaditeľka základnej školy Karolína Stehlíková.

Matka žiaka z triedy, kde sa malo "masírovanie" odohrávať, tvrdí, že išlo aj o nepríjemné obchytkávanie, pričom sa nevyhli ani prsiam. Rodičia sa na nezvyčajné "výchovné" postupy učiteľky sťažovali aj na krajskom školskom úrade a školskej inšpekcii, ktorí rozhodli, že vec prešetrí riaditeľka školy.

Mucinkovanie počas vyučovania potvrdili aj samotné deti. "Deti to potvrdili, že vykonávali takéto nejaké masírovanie," dodala riaditeľka Stehlíková. Učiteľka sa po prepuknutí škandálu uzavrela pred svetom a nedvíha ani telefón.

 

Na základe týchto informácií kontaktoval redakciu právny zástupca učiteľky,  podľa vyjadrenia ktorého  nepravdivosť tvrdení o konaní nemenovanej učiteľky bola preukázaná  v trestnom konaní, ktoré bolo zastavené, lebo nebol dôvod na začatie trestného stíhania, lebo obvinenia uvádzané v trestnom oznámení neboli preukázané. Súčasne, podľa rozsudku prvostupňového súdu v občianskom súdnom konaní vo veci ochrany osobnosti, ospravedlnenia, náhrady nemajetkove ujmy a upustenia od ďalšieho konania bolo preukázané, že tvrdenia uvádzané o učiteľke  sú nepravdivé a osobe, ktorá šírila tieto tvrdenia bola okrem iného uložená aj povinnosť ospravedlniť sa a nahradiť spôsobenú nemajetkovú ujmu.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu