Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bratislava, pozor: Od pondelka bude MHD kvôli prázdninám jazdiť inak

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Bratislavská mestská hromadná doprava (MHD) bude od pondelka 24. februára pre jarné prázdniny jazdiť inak. Až do piatka 28. februára bude platiť na všetkých linkách MHD prevádzkový režim "pracovný deň – školské prázdniny".

"Počas jarných školských prázdnin nebude zabezpečená premávka na autobusových linkách číslo 133 a 192," informuje na svojom webe Dopravný podnik Bratislava (DPB). 

Podľa štandardného cestovného poriadku budú premávať linky číslo 31, 39, 87, 184 a taktiež tie, ktoré v cestovných poriadkoch nemajú rozdelený stĺpec pracovný deň na školský rok a školské prázdniny.

V pondelok začnú na západnom Slovensku jarné prázdniny

Jarné prázdniny sa začínajú v pondelok (24.2.) školákom z Bratislavského, Nitrianskeho a Trnavského kraja.

Tento rok týždenné jarné prázdniny odštartovali v Banskobystrickom, Žilinskom a Trenčianskom kraji v pondelok 17. februára. Ako posledných čakajú tento rok voľné dni školákov z Košického a Prešovského kraja. Prázdniny sa im začnú 3. marca.

Po jarných prázdninách sa žiaci môžu tešiť na ďalšie voľno v apríli. Veľkonočné prázdniny sa začínajú vo štvrtok 17. apríla a potrvajú do utorka 22. apríla. Školáci sa potom ďalších voľných dní po Veľkej noci dočkajú až v lete.

Termíny prázdnin do roku 2015/2016 zverejňuje ministerstvo školstva na svojej internetovej stránke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu