Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pozor, na trati Trenčín-Ladce budú nasledujúci týždeň rozsiahle výluky

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Od nedele 24. novembra do piatka 29. novembra musia cestujúci na železničnej trati Ladce - Trenčín počítať s rozsiahlymi výlukami. Agentúru SITA o tom informovala riaditeľka odboru komunikácie Železničnej spoločnosti Slovensko Jana Morháčová.

Osobný vlak Os 3300, ktorý zo Žiliny vychádza o 4:45 a do Nového Mesta nad Váhom prichádza o 6:49, nahradí na úseku Ladce - Trenčín v pracovných dňoch autobusová doprava. Náhradný autobus so symbolom TN pôjde z Ladiec do Trenčína a zastaví len na železničnej stanici v Ilave. Prestup na rýchlik R 702 Polom do Bratislavy bude zabezpečený v Trenčíne.

Náhradný autobus so symbolom ZL pôjde z Ladiec do Zlatoviec a bude zastavovať len v Ilave a Trenčíne na železničnej stanici. Zastávkový náhradný autobus so symbolom OS pôjde z Ladiec až do Zlatoviec a bude kopírovať trasu osobného vlaku. Prestup na rýchlik R 702 Polom do Bratislavy bude zabezpečený v Trenčianskej Teplej.

V Košeci bude zastavovať na zastávke dopravcu SAD "Košeca, nám.", v Dubnici nad Váhom sa bude dať vystúpiť na zástavke dopravcu SAD "Dubnica n/V. SPŠ" , a v Opatovej nad Váhom na zastávke dopravcu SAD "Trenčín, Opatová, Maják", opäť bude možné len vystúpiť. Na ostatných miestach zastaví pri železničných zastávkach, prípadne staniciach za výpravnými budovami. Na úseku Dubnica nad Váhom - Trenčín nahradí Os 3300 mimoriadny osobný vlak. Z neho bude v Trenčíne zabezpečený prestup na osobný vlak do Nového Mesta nad Váhom, ktorý bude odchádzať o 6:24.

Osobný vlak Os 3305, ktorý z Trenčína odchádza o 6:23 a do Žiliny prichádza o 8:15, nahradí v pracovných dňoch na úseku Trenčín Ladce opäť autobus. Náhradný autobusový spoj pôjde z Trenčína do Ladiec a bude kopírovať trasu osobného vlaku.

Pokračujúci osobný vlak z Ladiec bude na náhradné autobusy čakať. V Opatovej nad Váhom bude náhradný autobus zastavovať na zastávke dopravcu SAD "Trenčín, Opatová, Maják", a v Košeci na zastávke dopravcu SAD "Košeca, nám." Na ostatných miestach zastaví pri železničných zastávkach respektíve staniciach za výpravnými budovami.

ZSSK sa cestujúcim ospravedlňuje za spôsobené problémy v železničnej osobnej doprave. Všetky podrobnosti o cestovaní vlakom sa dajú získať na čísle Kontaktného centra 18 188, pri volaniach zo zahraničia +421 2448 58 188, ktoré má nepretržitú prevádzku, v zákazníckych centrách ZSSK, v osobných pokladniciach ZSSK, na emailovej adrese info@slovakrail.sk alebo na internetovej stránke www.slovakrail.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu