Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pozor, slovenský podnikateľ na scéne: Jasný krotiteľ obchodného ducha!

Ak si objednáte dvaja jednu pizzu, priplatíte si za ňu 0,50 eur. Zobraziť galériu (2)
Ak si objednáte dvaja jednu pizzu, priplatíte si za ňu 0,50 eur.

BRATISLAVA - Slovenský podnikateľ sa opäť vyznamenal. „Krotiteľ obchodného ducha“ prišiel s originálnym nápadom ako si odplašiť zákazníkov. Ak si v jeho reštaurácii objednáte dvaja jednu pizzu, musíte za ňu priplatiť 0,50 eur. Veď na čo by sa inak milému podnikateľovi oplatilo robiť jednu pizzu dvom?

Istotne ste zažili situáciu, že ste sa s kamarátom vybrali na pizzu a zjedli ste jednu napoly. Nič výnimočné. Niektoré pizzerie sú dokonca tak ústretové, že vám vedia každú polovicu ochutiť podľa vašich a kamarátových požiadaviek, aby bol spokojný každý z vás, aby ste si prišli v chutiach na svoje a nemuseli sa prispôsobovať tomu druhému. Výsledná cena je taká, aká je uvedená v jedálnom lístku, prípadne si doplatíte za to, čo ste si na pizzu objednali navyše. V konečnom dôsledku, ak vás zasýti polovica pizze, ušetríte i vy i kamarát a zbytočne neutratíte za celú pizzu, ktorú by ste aj tak nezjedli.

V jednej z bratislavských reštaurácií však takýto v súčasnosti už bežný štandard neposkytujú. Teda pardon, poskytujú, no za príplatok. Ak si totiž dvaja objednáte jednu pizzu, priplatíte si za ňu pol eura. Tak je teda len na vás, či v takejto reštaurácii, kde „očividne platí“: „Náš zákazník, náš pán!“ ostanete. V každom prípade to majú dobre vymyslené. Buď ste hladný ako vlk a zjete celú pizzu alebo dovidenia. Načo by sa im predsa oplatilo robiť dvom zákazníkom jednu pizzu.

Dvaja si za pizzu
Zobraziť galériu (2)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu