Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Na smrť vystrašený Dávid (15) ušiel pred zubárom: Už druhý deň je nezvestný!

Nezvestný Dávid Meluš
Nezvestný Dávid Meluš (Zdroj: polícia)

TOPOĽČANY - Bolesť premohol strach. Školák Dávid Meluš (15) z Krnče (okres Topoľčany) v pondelok skoro ráno ušiel z čakárne zubnej ambulancie v Solčanoch po tom, čo ho premohol panický strach a už druhý deň po ňom niet ani stopy.

Dávida dva týždne trápili hrozné bolesti zuba, z ktorých mu dokonca aj opuchla tvár. Hoci má panický strach zo zubárov, k návšteve lekára sa napokon odhodlal a v pondelok ráno zašiel do ambulancie v Solčanoch. Chorobný strach ho však napokon predsa len premohol a z čakárne ušiel nevedno kam.

Už druhý deň po ňom pátra polícia, zatiaľ bezúspešne. Chlapec má rád hory a mohol by sa nachádzať niekde v obciach Solčany či Krča. Dávid je asi 182 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Naposledy mal oblečené tmavošedé nohavice, čiernu mikinu na zips s kapucňou a obuté mal šedé tenisky.

Spoznať ho môžete aj podľa výrazného opuchu na ľavej časti tváre z boľavého zubu. Ak by ste mali akékoľvek informácie o nezvestnom, kontaktujte políciu na bezplatnom čísle 158, alebo na ktoromkoľvek policajnom útvare.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu