Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zľavový portál Shopcity.sk ukončil svoju činnosť

Shopcity.sk ukončil svoju činnosť
Shopcity.sk ukončil svoju činnosť (Zdroj: int)

BRATISLAVA - Obľúbili ste si nákupy cez internet v pohodlí domova? Potom isto poznáte stránky, kde nakúpite produkty s výhodnou zľavou. Tretí najväčší slovenský zľavový portál Shopcity.sk však dnes ohlásil svoj koniec.

O zániku zľavový portál informoval  na svojej webovej a facebookovej stránke so slovami: „Milí klienti, vážení obchodní partneri. S veľkým poľutovaním vám oznamujeme, že portál Shopcity.sk k dnešnému dňu končí svoju činnosť."

Spoločnosť na svojej stránke vysvetľuje: „Dôvodom zániku sú privysoké a nepremyslené investície do marketingu, systémová chyba s pripisovaním bonusových kreditov a nezvládnuté riadenie predchádzajúcim manažmentom spoločnosti.“

Ako informovali hnonline.sk, portál mal problémy už v júni, keď na čas vypadol z agregátora zliav Zľavy.sme.sk. Vedenie spoločnosti však deklarovalo vstup nového investora, a tak portál znova spustili.

Na príslušnom súde budú môcť veritelia prihlásiť svoje pohľadávky. Firma informácie zverejní na stránke www.shopcity.sk

Portál so zľavami Shopcity.sk sa radil k najväčším a najnavštevovanejším slovenským stránkam s podobným obsahom, a to ZľavaDňa.sk a Zľavomat.sk. Mal tretí najväčší podiel na našom trhu.

Vo februári tohto roka sa podobná udalosť stala aj portálu HyperZľava.sk, keď tiež ukončil svoju činnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu