Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Tragická jazda na Váhu: Tomáš (†49) predvádzal scénu z Titaniku, rozsekala ho vrtuľa!

Z motorového člna vypadol počas jazdy muž, navyše ho zranil aj čln Zobraziť galériu (7)
Z motorového člna vypadol počas jazdy muž, navyše ho zranil aj čln (Zdroj: TASR)

TRENČÍN - Tento týždeň sa na Váhu odohrala obrovská tragédia. Bratislavčan Tomáš († 49 ) žijúci vo Švajčiarsku sa chcel predviesť pred kamarátmi, čo ho stálo život. Pokúšal sa totiž predviesť známu scénku z Titaniku po ktorej z člna spadol tak nešťastne, že ho rozťala lodná vrtuľa.

Podľa svedkov, ktorí plavbu sledovali z brehu, sa Tomáš postavil na prednú časť lode a roztiahol ruky ako vo filme Titanic. Následne sa pošmykol a zletel pod prednú časť lode, ktorá sa rútila veľkou rýchlosťou. Tomáša sa snažili ešte zachrániť lekári. Prítomní hneď privolali záchranárov. Bezvládne telo Tomáša, ktoré medzitým v bezvedomí klesol na dno, našli až hasičskí potápači. Mužzomrel necelú hodinu po prevoze do Fakultnej nemocnice v Trenčíne.

Z motorového člna vypadol
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TASR)

„Záchranári priviezli pacienta v ťažkom šoku a s početnými devastačnými poraneniami lebky a hornej končatiny. Viac ako dvadsaťminútové oživovanie bolo neúspešné,“ informoval hovorca Fakultnej nemocnice v Trenčíne Eugen Finkei.

Z motorového člna vypadol
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TASR)

Tomáš, ktorý býval v kempe na Ostrove približne týždeň vraj stváral nebezpečné kúsky celý čas.  Prišiel autom a spával v člne, ktorý si so sebou priviezol. Jeho neukáznenosť potvrdila aj vedúca kempu Adriana Zlatovská. Podľa nej robil neporiadok a preto s ním mala aj pohovor. Vraj sa tváril, že pochopil a už sa bude správať slušnejšie. Pár hodín na to však paradoxne zahynul.

Z motorového člna vypadol
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TASR)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu