Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bratislavčan (22) "zaparkoval" auto na električkovej trati: Dole hlavou!

Martin mal obrovské šťastie, že z nehody vyviazol len s odreninami Zobraziť galériu (5)
Martin mal obrovské šťastie, že z nehody vyviazol len s odreninami (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - V utorok hodinu pred polnocou došlo na Botanickej ulici v Bratislave ku kurióznej nehode. Bratislavčan Martin (22) za volantom Seatu Ibiza preletel cez obrubník a s autom sa prevrátil priamo na električkovú trať. Mladík ostal visieť dole hlavou a napriek tomu, že zábery z miesta nehody vyzerajú hrozivo, z krkolomnej havárie vyviazol len so škrabancami.

Mladý vodič Martin v utorok okolo 23:00 smeroval po Karloveskej ulici do centra mesta, kam už však nedošiel. Na Botanickej ulici zo "záhadných" dôvodov prešiel ľavým kolesom na obrubník, po čom sa auto prevrátilo na strechu, narazilo do semafora a skončilo dole hlavou na električkovej trati. Aj keď nehoda vyzerala hrozivo, mladík vážne zranenia neutrpel. "Muž pri nehode utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie v nemocnici," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková.

Bratislavčan (22)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

Prečo mladík počas jazdy zišiel z cesty, teraz zisťujú policajti, alkohol za tým nebol. "Alkohol policajti u vodiča dychovou skúškou nezistili," dodala Hrašková. Škoda na Seate aj semafore bola vyčíslená na 6 tisíc eur. Polícia o pomoc pri vyšetrovaní žiada aj verejnosť. Ak ste sa stali svedkom tejto nehody, prihláste sa na polícii a prispejte k jej objasneniu. Akékoľvek informácie môžete oznámiť na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Bratislavčan (22)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu