Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Smrteľná jazda mladíkov na BMW: Odtrhnutá strecha a mŕtvy spolujazdec!

Z auta ostala len kopa šrotu Zobraziť galériu (2)
Z auta ostala len kopa šrotu (Zdroj: polícia)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Zahynul na sedadle smrti! Šialená jazda skupinky mladíkov na športovom sa neďaleko Horných Naštíc (okres Bánovce nad Bebravou) skončila tragicky. Mladému šoférovi sa vo vysokej rýchlosti vymklo riadenie spod kontroly a auto s chlapcami vyletelo do priekopy, kde narazilo do stromu. Následky vážnej nehody sú fatálne.

Mladíci sa vo štvrtok podvečer v športovom BMW vydali na dobrodružnú jazdu. Keby vedeli, ako tragicky skončí, určite by do auta nesadali. Za volantom sedel 22-ročný mladík, ktorý vo vysokej rýchlosti vytáčal zákrutu pre Hornými Našticami, pri čom dostal šmyk. "V dôsledku toho prešiel na ľavú stranu vozovky, potom do priekopy a následne narazil do stromu," uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Náraz bol taký silný, že športové auto totálne zdemoloval. Z vraku s odtrhnutou strechou mladý šofér vyviazol len ľahko zranený. Kamarát, ktorý sedel vedľa neho na sedadle smrti, toľko šťastia nemal a ťažkým zraneniam podľahol. "Päť minút po pol noci (24. mája) zomrel vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne," dodala Antalová. Mladík, ktorý sedel za vodičom sa akoby zázrakom vôbec nezranil, no spolujazdec vedľa neho skončil s ťažkými zraneniami v nemocnici.

Smrteľná jazda mladíkov na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

Vážnu nehodu na mieste skúmal aj súdny znalec z odboru cestná doprava. Škodu, ktorá vznikla na aute vyčíslili na 3500 eur. Mieru aj ďalšie okolnosti nehody polícia naďalej prešetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu