Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zúrivé psy takmer roztrhali dievča (20) v Trenčíne: Strieľajte, lebo ju zabijú!

Incident sa odohral za týmto plotom
Incident sa odohral za týmto plotom (Zdroj: Tv JOJ, SITA)

TRENČÍN – Doslova hororovú noc zažila z piatka na sobotu skupinka kamarátov v Trenčíne, ktorí sa potulovali okolo objektu stráženého psami. Nevedno prečo, jedna z nich preskočila plot a chlpáčom sa dostala priamo do cesty. Dievčinu (20) začali okamžite trhať a hrýzť po celom tele. Nebyť včasného zásahu policajtov, zrejme by hrozivý útok neprežila. Informovala o tom Tv JOJ.

Krvavý incident sa odohral krátko po polnoci, keď na políciu zavolal muž, ktorý tvrdil, že z objektu trenčianskej firmy počuť nárek. Policajti okamžite vyrazili na miesto, a keď nazreli cez plot stráženého  objektu, naskytol sa im otrasný pohľad. Dievčinu trhala trojica psov. Dvaja ju hrýzli do rúk a tretí jej útočil na krk.

Scéne ako z hororu sa prizeral aj jeden z kamarátov dievčiny, ktorý policajtov zúfalo prosil, aby psov usmrtili. „Bol úplne vystresovaný a zúfalý, neustále kričal. Skáčte, strieľajte, strieľajte, lebo ju zabijú,“ uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Muži zákona zasiahli a vystrelili niekoľko rán do vzduchu.

Zúrivé psy to však nevyplašilo a dievčinu aj naďalej bezhlavo hrýzli. Hrôzostrašný incident ukončilo až 50 výstrelov, po ktorých ostali na zemi mŕtve ležať dva z nich, tretí sa dal na útek. Doráňanú dievčinu okamžite previezli do trenčianskej nemocnice. „Zranené dievča silno krvácalo z hlavy, krku a uší. Mala strhnuté nohavice a dokonca aj spodnú bielizeň,“ dodala Antalová. Momentálne je mimo ohrozenia života.

Konateľ firmy, na ktorej dvore sa krvavý incident odohral, si to nedokáže vysvetliť. Objekt je totiž zabezpečený 2-metrovým betónovým plotom a dokonca aj ostnatým drôtom. Ako sa tam dievčina dostala a prečo medzi psy vôbec liezla, ostáva záhadou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu