Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Miestna poslankyňa v Karlovej Vsi mala napadnúť dieťa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Poslankyňa miestneho zastupiteľstva v Bratislavskej Karlovej Vsi Dana Čahojová (nezávislá) mala v stredu 10. apríla fyzicky napadnúť maloletého futbalistu z Futbalového klubu mládeže Karlova ves (FKM KV). Incident sa mal odohrať pred očami chlapcových spoluhráčov a trénera, priamo počas tréningu tímu mladších žiakov.

Podľa vedúceho tímu Petra Magdina bola predohrou incidentu snaha Čahojovej vyvolať konflikt s trénerom tímu Juliánom Kaničárom. Ten neuviedol bližšie podrobnosti, odvolal sa na policajné vyšetrovanie, ktoré bolo v tejto súvislosti iniciované.

Podľa vyjadrení rodičov, ktorí dnes zaslali list starostke mestskej časti Bratislava-Karlova Ves Ivete Hanulíkovej (Smer-SD), miestna poslankyňa bezdôvodne a hrubo napadlo jedno z detí, ktoré utrpelo šok. Rodičia dieťaťa podali 11. apríla oznámenie o skutku na polícii. "Obvodné oddelenie Policajného zboru rieši vec ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu," potvrdil bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Spolu s ďalšími rodičmi žiadajú zároveň starostku mestskej časti, aby sa okrem polície zaoberala prípadom aj ona. "Žiadame Vás, aby ste s absolútnou vážnosťou bezodkladne vyšetrili tento akt bezprecedentného fyzického násilia na dieťati," píše sa v liste rodičov starostke Ivete Hanulíkovej.

Rodičia zároveň v liste nepriamo poukazujú na skutočnosť, že čin je dôsledkom sporov medzi vedením futbalového klubu a časti nespokojných rodičov, ktorých deti hrajú väčšinou v tíme, na ktorého tréningu sa incident odohral. "Je šokujúce, že hlavný aktér tohto činu je manželka predsedu FKM KV Jozefa Čahoja, " uviedli v liste rodičia a zdôraznili, že deti nesmú byť obeťami vnútroklubových sporov.

Agentúra požiadala o stanovisko poslankyňu MiZ Bratislava-Karlova Ves Danu Čahojovú a starostku Karlovej Vsi Ivetu Hanulíkovú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu