Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Chlapec bežal po chodbe so štetcom v pľúcach

„Jakub má prepichnuté pľúca. Ležať bude v nemocnici napojený na množstvo prístrojov až osem týždňov,“ povedal lekár Alfonz Fábik. Zobraziť galériu (3)
„Jakub má prepichnuté pľúca. Ležať bude v nemocnici napojený na množstvo prístrojov až osem týždňov,“ povedal lekár Alfonz Fábik.

TOPOĽČANY - Chlapec, ktorému starší spolužiak v stredu po hádke prebodol pľúca štetcom, sa má po kritických chvíľach lepšie. Novému Času vyrozprával, prečo k šialenému útoku došlo, aj to, čo po ňom prežíval.

Na začiatku všetkého bola hádka. Jakub tvrdí, že Michal urazil jeho najlepšieho kamaráta, neskôr aj otca. „Nahneval som sa a dal som mu facku. Keď som sa otočil a chcel som si sadnúť, pichol ma štetcom,“ spomína školák. V triede nebola žiadna učiteľka. Spolužiaci kričali: „On ho zabil!“ spomína Jakub. Štetec si dokonca spod lopatky vytrhol sám! „Nič ma nebolelo, len som strašne krvácal spod lopatky, úst, nosa,“ hovorí Jakub.

Teraz leží na oddelení intenzívnej medicíny v topoľčianskej nemocnici. „Jeho stav je stabilizovaný, komunikuje. Liečiť sa bude do dvoch mesiacov,“ povedal primár oddelenia Alfonz Fábik. Riaditeľka základnej školy v Topoľčanoch s médiami nekomunikuje. Prípad vyšetruje topoľčianska polícia ako ublíženie na zdraví.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu