Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Felícia sa zrazila s nákladiakom, traja vážne zranení

Ilustračné foto
Ilustračné foto

VOĽA - Ťažké zranenia utrpeli dnes dopoludnia v obci Voľa, okres Michalovce, pri dopravnej nehode traja ľudia. Došlo tam k čelnej zrážke osobného a nákladného vozidla.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová nehoda sa stala približne o 10.25 h. Do kolízie sa tam dostala Škoda Felícia, ktorú viedol 27-ročný muž z okresu Humenné, a nákladné motorové vozidlo riadené 43-ročným Košičanom.

"Vodič viedol Škodu Felícia v obci Vôľa smerom na Strážske, pričom v dôsledku nevenovania sa plne riadeniu vozidla prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim nákladným vozidlom Man s návesom. Pri dopravnej nehode vodič Škody a jeho dvaja spolujazdci utrpeli ťažké zranenia, vodič kamióna vyviazol bez zranení," konkretizovala Mésarová.

Ako ďalej uviedla, prítomnosť alkoholu u vodičov na mieste nehody muži zákona nezistili. Škodu na autách vyčíslili na 11.300 eur. Úsek cesty, na ktorom došlo k spomínanej nehode, bol pre jej dokumentovanie približne na jednu hodinu uzavretý.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu