Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Lásku týchto snúbencov zničila tragédia: Lucia sa po správe o smrti Lukáša (†25) zosypala!

Lukáš zahynul vo vraku Felície Zobraziť galériu (5)
Lukáš zahynul vo vraku Felície (Zdroj: polícia)

HUMENNÉ – Mal celý život pred sebou! Malou dedinkou na východe Slovenska, otriasa obrovská tragédia. Rodina Lukáša (†25) z Hankoviec sa už nevedela dočkať chvíle, kedy ich syn povie áno svojej milovanej priateľke Lucii. Jeden osudný moment však obrátil ich život naruby. Lukáš vo štvrtok ráno cestou do práce neďaleko Kochanoviec tragicky zahynul pri zrážke s nákladným autom. Namiesto svadobných osláv tak budú teraz v Hankovciach strojiť pohreb.

Tragickou smrťou mladého Lukáša je zdrvená celá dedina. Jeho život vyhasol vo štvrtok ráno okolo 7:45 na ceste medzi Ľubišou a Kochanovcami, po ktorej mladík smeroval do práce. Osudnou  sa mu zrejme stala zľadovatená cesta, na ktorej mal dostať šmyk. „Na zľadovatenej vozovke z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde pravou zadnou časťou svojho auta narazil do prednej časti nákladného auta Tatra 815,“ informoval vtedy prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

 

Lásku týchto snúbencov zničila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

 

Vodič nákladiaku už zrážke nedokázal zabrániť a Lukášovu Felíciu po zrážke odhodilo mimo cesty. Napriek tomu, že ho na mieste niekoľko minút oživovali, život mu už nenavrátili. Jeho rodičia sa po zdrvujúcej správe zrútili, matke museli pomáhať záchranári. Ich sen o synovej sľubnej budúcnosti sa im rozplynul pred očami. Na september plánovali totiž svadbu, na ktorej mal Lukáš povedať áno svojej milovanej priateľke Lucii.

 

Lásku týchto snúbencov zničila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

 

Tú hrozná správa zastihla na ceste do práce, do ktorej už nedokázala dôjsť. „Bol to ten najúžasnejší človek,“ povedala pre denník Plus jeden deň užialená Lucia. Lukáš len nedávno ukončil vysokú školu a všetci príbuzní sa tešili na veľkolepú svadbu. Avšak farár, ktorí mal zaľúbencov oddávať, bude teraz namiesto toho mladíka pochovávať.

 

Lásku týchto snúbencov zničila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu