Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Lukáš (†25) sa vytúženej svadby nedožil: Dostal šmyk a skončil pod nákladiakom!

Lukáš zahynul v tomto vraku
Lukáš zahynul v tomto vraku (Zdroj: greb noviny.sk)

HUMENNÉ – Na cestách vyhasol ďalší mladý život. Zľadovatené a neupravené cesty si túto zimu vyžiadali už niekoľko obetí. Dnes ráno k nim pribudla ďalšia, keď mladý Lukáš (†25) z Hankoviec dostal na ceste pri Kochanovciach zrejme šmyk a na svojej škodovke vletel rovno pod protiidúcu Tatru. Mladík, ktorý zraneniam na mieste podľahol, sa mal podľa informácií Tv JOJ už o pár mesiacov ženiť, svadobného dňa sa však bohužiaľ nedožil.

Lukáš vo štvrtok ráno smeroval do Humenného, keď zrazu pred Kochanovcami vyletel do protismeru, kadiaľ práve prechádzal nákladiak. „Po prejdení miernej ľavotočivej zákruty na zľadovatenej vozovke z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde pravou zadnou časťou svojho auta narazil do prednej časti nákladného auta Tatra 815,“ informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

 Mladík so Škodou Felícia vyletel mimo cesty a zraneniam na mieste podľahol. Podľa informácií Tv JOJ mal pritom len o pár mesiacov vstúpiť do zväzku manželského. Svadby sa už však nedožil. Vodič nákladiaka, ktorý zrážke nedokázal zabrániť, sa nezranil.

Presnú príčinu tragickej nehody určí až ďalšie vyšetrovanie. „Zavinenie dopravnej nehody je predmetom ďalšieho vyšetrovania humenských dopravných policajtov, pričom už bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ dodal Džobanik. Humenskí policajti už začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu