Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Toto nedokáže ani profesionálny kaskadér: Pozrite, kam Košičanka zapichla auto!

Vodička visela nad priekopou Zobraziť galériu (2)
Vodička visela nad priekopou (Zdroj: greb noviny.sk)

KOŠICE – Obrovské šťastie v nešťastí! Tak by sa dala opísať kuriózna nehoda Košičanky, ktorá na rovnej ceste dostala šmyk a po menšom kotrmelci skončila s autom zakliesnená medzi dvoma piliermi mosta. Zúfala vodička ostala visieť nad priekopou a hasiči mali čo robiť, aby ju z vylisovaného vraku vyslobodili. Pri nezvyčajnom zásahu museli dokonca použiť aj lezeckú techniku! Informovala o tom Tv JOJ.

Kaskadérsky kúsok, aký predviedla vodička z Košíc na rovnej ceste, vyrazil dych aj skúseným hasičom. "Vozidlo ostalo zakliesnené medzi piliermi mosta," opísal kurióznu nehodu veliteľ zásahu HaZZ Košice Milan Vereščák.  Košičanka zrejme na mokrej ceste dostala šmyk a po kotrmelci s autom vyletela rovno medzi piliere.

 

Toto nedokáže ani profesionálny
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: greb noviny.sk)

 

Ako povedal Róbert Mamčák zo záchranného systému Truck centrum  vodička mala neskutočné šťastie. „Mala obrovské šťastie v tom, že karoséria auta je vyššia," vysvetlil. Zúfalej žene neostalo nič iné, len počkať, kým ju z vraku hasiči vyslobodia. Ak by totiž otvorila dvere, vypadla by z auta priamo do priekopy. Jej život visel doslova na vlásku.

Hasiči po príchode na miesto šokovanú ženu upokojili a spustili riskantný zásah, ktorý síce trval vyše dvoch hodín, no skončil úspešne. „Bola bez zranení. Bolo nutné ju vyprostiť pomocou lezeckej techniky," dodal Vereščák. Zranenú a určite aj na smrť vystrašenú vodičku previezli do nemocnice, kde jej zrejme hororový zážitok len tak niekto neuverí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu