Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

S najmladšou obeťou „mosta smrti“ sa rozlúčili aj kolegovia

Pohreb Ivana Puškáša Zobraziť galériu (14)
Pohreb Ivana Puškáša (Zdroj: Miroslav Vacula)

KOŠICE – Nesmierny žiaľ prežíva matka Ivana Puškáša (29), ktorého dnes pochovali na cintoríne v košickej mestskej časti Krásna. S mimoriadne obľúbeným mladým mužom sa prišlo rozlúčiť okolo 400 ľudí.

„Ešte nie, ešte nie,“ ťažko ronila slzy pri hrobe jeho mamička Marcela, ktorá Ivana i jeho brata Petra vychovávala sama od útleho detstva. Plač a slzy neskrývala ani jeho priateľka Petra, ktorej Ivan volal len niekoľko minút pred tragickým pádom mosta. „Bol to veľmi dobrý chlapec. Pracovitý a pozorný,“ zhodujú sa jeho blízki. Na pohrebe nechýbali ani jeho kolegovia. „Bol veľmi zodpovedný. V kolektíve veľmi obľúbený. Bude nám veľmi chýbať a ťažko ho niekto nahradí. Ivan, odpočívaj v pokoji,“ prehovoril jeho kolega nad truhlou Ivana.

Dnes pochovali i ďalšie dve obete piatkovej tragédie na Spiši. S Jaroslavom Heldákom (56) sa v Poprade rozlúčilo okolo 500 ľudí. Obrovský žiaľ prežívajú jeho najbližší. Manželka Ľudmila a dve dcéry Lucia Lenka. Ján Chovan (47) mal dnes pohreb v Hramovnici. Rozlúčili sa s ním manželka Majka, syn Lukáš , najbližšia rodina a asi 400 smútočných hostí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu