Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vodič v Námestove zrazil chlapca (6): Z vchodu bytovky vybehol rovno pod auto!

Chlapček skončil pod kolesami fabie Zobraziť galériu (3)
Chlapček skončil pod kolesami fabie (Zdroj: polícia)

NÁMESTOVO – Predškolák skončil v nemocnici! Vážna dopravná nehoda sa odohrala v pondelok popoludní na ulici v Námestove. Chlapec (6) tam vbehol do cesty mladíkovi (25) na fabii, ktorý nestihol zabrzdiť a dieťa zrazil!

Ako informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, chlapec vbehol do jazdnej dráhy 25-ročnému vodičovi spomedzi zaparkovaných áut. Pri zbytočnej nehode z nepozornosti utrpelo dieťa ťažké zranenia, s ktorými ho okamžite previezli do nemocnice. „Dieťa pri zrážke utrpelo ťažké zranenia s predpokladanou dobou liečenia nad 42 dní,“ dodala Balogová.

 

Chlapec vbehol rovno do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

 

Vodič fabie z hrozivej nehody vyviazol bez škrabancov. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Či za nehodu môže mladík za volantom, alebo nepozorný chlapček určí až ďalšie vyšetrovanie. Nejde však o ojedinelý prípad, pri ktorom dochádza k zraneniu detí na cestách.

Pred týždňom sme vás informovali o podobnej havárii, kedy 7-ročný chlapec v obci Družstevná pri Hornáde vbehol do cesty sanitky. Školák vtedy takisto utrpel ťažké zranenia, z ktorých sa bude liečiť desať týždňov. Na cestách, pri ktorých sa zvyknú hrať deti, je preto lepšie zvýšiť pozornosť a predísť tak zbytočným nešťastiam.

 

Chlapec vbehol rovno do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu