Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slováci uspeli: Bratislavský autoservis vyhral prestížnu súťaž!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

DRÁŽDANY/BRATISLAVA – Slovenské firmy dokážu pracovať na európskej úrovni. V Drážďanoch nedávno vyhlásili za víťaza prestížneho ocenenia Volkswagen Service QUALITY AWARD 2012 bratislavský servis. Rebríček najkvalitnejších európskych autoservisov sa zostavuje na základe hodnotenia zákazníkov za uplynulých 12 mesiacov.

Na slávnostnom galavečeri sa okrem Slovákov zúčastnilo aj sto najlepších servisných partnerov Volkswagenu v Európe. Vzácnu cenu pritom získala Danubiaservice, a.s. už druhý krát po sebe.Nestáva sa často, aby slovenská firma uspela v takejto konkurencii a navyše v súťaži kvality. Sme šťastní, že patríme k najlepším v Európe. Táto cena nás zároveň zaväzuje a motivuje k tomu, aby sme našim zákazníkom aj naďalej poskytovali ten najkvalitnejší servis a neustále sa zlepšovali,“ povedal vedúci servisu Miroslav Mazák, ktorý si priamo v Nemecku prevzal ocenenie.

Spoločnosť pôsobí na slovenskom automobilovom trhu už od roku 1978 najskôr ako značkový servis AZNP Mladá Boleslav a od roku 1996 pod súčasným názvom. Viac ako tridsaťročná nepretržitá prevádzka dokazuje spôsobilosť firmy odovzdávať najkvalitnejšiu prácu a schopnosť udržať svojich náročných zákazníkov v silnom konkurenčnom prostredí. Ocenený servis je autorizovaným predajným a servisným miestom pre značky Škoda, autorizovaným servisom značky Volkswagen a od júla 2011 aj značky Citröen.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu