Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dohryzený fotograf sa zotavuje: Ucho ma stále v bruchu

Fotograf Michal ostáva v ambulantnej starostlivosti
Fotograf Michal ostáva v ambulantnej starostlivosti (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Zdravotný stav muža, ktorého 15. augusta pri jazere Košariská v blízkosti Dunajskej Lužnej dohrýzli psy, sa pomaly zlepšuje. Odhryznutú ušnú chrupavku mu však zatiaľ na hlavu neprišili.

"Ušnú chrupavku má naďalej bezproblémovo uloženú pod kožou v oblasti brucha. Kým sa úplne nezahojí rana na hlave po amputácii ušnice, plastickí chirurgovia nemôžu operovať," uviedla hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Petra Stano Maťašovská. Pacient je zatiaľ v ambulantnej starostlivosti.

Mužovi ušnú chrupavku krátko po útoku psov umiestnili do brucha, aby sa tam zotavila. Problémy so sluchom nebude mať, keďže ide iba o vonkajšie zranenie a sluchový orgán nebol porušený. Komplikovanejšie než prípad ucha boli podľa lekárov poranenia končatín, čo svedčí o agresivite útoku. Mužovi zostanú jazvy na obidvoch predlaktiach. Viacero rán mal na hlave.

Útok trojice psov na 39-ročného muž sa stal pred vyše mesiacom, keď končil s fotením modelky pri jazere. Psom sa podarilo ujsť z uzavretého pozemku - podhrabali sa pod plot riadne zabezpečeného objektu. Modelke sa podarilo nastúpiť do taxíka, taxikár sa pokúšal útočiace psy odohnať autom. Privolaná policajná hliadka na mieste po varovných výstreloch zastrelila psa, ktorý bol stále agresívny a zaútočil aj na policajta. Dva ďalšie psy dal majiteľ neskôr utratiť. Vyšetrovateľ Policajného zboru začal v tomto prípade trestné stíhanie za ublíženie na zdraví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu