Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tragédie pri práci: V Prešove zahynul strojník (†53), v Trnave stavbár (†52)

Drahomíra zrazil nakladač, ktorému zlyhali brzdy Zobraziť galériu (3)
Drahomíra zrazil nakladač, ktorému zlyhali brzdy (Zdroj: Trnavský hlas)

TRNAVA - Zamestnanec spoločnosti A.S.A Trnava prišiel dnes o život v areáli skládky komunálneho odpadu na Zavarskej ceste v Trnave. Podľa prvých informácií ho zrazil nakladač pri kompostárni, ktorému údajne zlyhali brzdy. Prípadom sa zaoberá polícia.

Muž (52) bol dlhoročným zamestnancom spoločnosti A.S.A. Trnava, kde pracoval ako vodič – strojník. Spoločnosť zabezpečuje zber a likvidáciu komunálnych a iných odpadov v krajskom meste a okolitých obciach, ich ďalšie zhodnocovanie a ako jedna z prvých na Slovensku začala z biologických odpadov vyrábať kompost.

„Bol to dobrý, dlhoročný zamestnanec, zaradený ako vodič - strojník. Pod prístreškom pracoval na základe zaradenia vedúceho. Čo sa stalo, neviem, je to ešte čerstvé,“ povedal pre Trnavský hlas riaditeľ A.S.A. Ľudovít Púček.

 

Tragédie pri práci: V
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Trnavský hlas)

 

Tragédia sa odohrala por prístreškom na spracovanie kompostu. Drahomíra z Križovian nad Dudváhom zrazil nakladač, ktorému zlyhali brzdy. Vodič sa ho snažil varovať, no už bolo neskoro. Muža sa nepodarilo oživiť. Zamestnanci spoločnosti sú z jeho smrti zdrvení. Drahomír mal vraj rozostavaný dom a staral sa o chorú matku.

Prešovskí policajti vyšetrujú okolnosti za akých došlo dnes k smrteľnému úrazu Strojníckej ulici v Prešove. Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik informoval, že na stavenisku spadol z plošiny muž (53), pričom utrpel ťažké zranenia, ktorým podľahol.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu