Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hravé dievčatko (5) sa vytrhlo z rúk matky: Vbehlo rovno pod kolesá Fordu!

Dievčatko zrazil Ford na priechode Zobraziť galériu (3)
Dievčatko zrazil Ford na priechode (Zdroj: polícia)

ČADCA – To, že pri deťoch stačí len chvíľka nepozornosti a môže prísť k nešťastiu, svedčí aj včerajší prípad z Čadce. Len 5-ročné nedočkavé dievčatko sa pred priechodom pre chodcov vytrhlo z rúk matky a rozhodlo sa na druhú stranu prejsť samé. Cestu mu však skrížila vodička Fordu, ktorá nestihla zabrzdiť a škôlkarku zrazila!

Obrovskou tragédiou mohla skončiť pondelková nehoda, pri ktorej hravé dievčatko skončilo pod kolesami auta. Predškoláčka spolu s mamou v ranných hodinách pristupovala k priechodu pre chodcov, ktorý sa rozhodla prejsť sama bez pomoci dospeláka. Dievčatko sa vytrhlo z rúk matky, ktorá v druhej držala ďalšie dieťa a rozbehlo sa na druhú stranu.

 

Hravé dievčatko (5) sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

 

Tam už však nedošlo. „Pri prechádzaní ľavotočivej zákruty vodičke do jazdnej dráhy vbehlo na priechode pre chodcov z ľavej strany pomedzi kolónu vozidiel len 5 ročné dievčatko,“ povedala pre Topky žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová. Žena za volantom Fordu Focus nestihla zabrzdiť a došlo k zrážke.

Doráňané dieťa našťastie otrasnú nehodu prežilo a je hospitalizované v nemocnici v Čadci. „Dievčatko pri nehode utrpelo zranenia s predpokladanou dobou liečenia do 42 dní,“ dodala hovorkyňa. Okolnosti hrozivej nehody so šťastným koncom teraz polícia zisťuje.

 

Hravé dievčatko (5) sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu