Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nebezpečná zábava na Košariskách: Letiaci kameň rozbil plavcovi lebku!

Jazerá Nové Košariská
Jazerá Nové Košariská (Zdroj: Zoznam.sk)

BRATISLAVA – Tínedžer (16) zo Senca si na Košariskách v Dunajskej Lužnej nezvolil práve najlepšiu formu zábavy. Kameň, ktorý z dlhej chvíle hodil do jazera, totiž zasiahol nič netušiaceho plavca (30) priamo do hlavy!

V nedeľu o 18:20 museli na jazerách Nové Košariská zasahovať záchranári, ktorí pomáhali plavcovi. V tomto prípade však nešlo o topiaceho sa, ale o muža z Vranova nad Topľou, ktorý počas plávania utŕžil ranu kameňom. Ten z brehu hodil nepozorný tínedžer zo Senca. „Hodil kameň približne 30 metrov smerom do vody, kde trafil poškodeného muža do hlavy,“ povedal pre Topky bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Zranený plavec začal okamžite krvácať a kričal na ľudí z brehu, aby mu zavolali pomoc. S rozbitou hlavou ešte dokázal priplávať k brehu, odkiaľ ho už záchranári previezli do nemocnice. „V nemocnici mu boli zistené zranenia v oblasti hlavy – zlomenina lebečnej kosti,“ dodal hovorca. Z vážneho zranenia sa bude spamätávať 10 až 12 týždňov. Nebezpečná zábava by tak tínedžera mohla stáť až 12 rokov odňatia slobody, keďže je však mladistvý, trest sa skracuje na polovicu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu