Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Hrozivé zábery z miesta nehody: Vodička Fiatu neprežila zrážku s Mercedesom!

Z Fiatu, v ktorom zahynula žena, ostal len vrak Zobraziť galériu (2)
Z Fiatu, v ktorom zahynula žena, ostal len vrak (Zdroj: polícia)

ŽILINA – K ďalšej tragédii došlo na ceste medzi Mošovcami a Turčianskym Michalom, kde vodička (50) z nepozornosti vošla do protismeru a bočne narazila do protiidúceho Mercedesu, ktorý po kolízii skončil na streche. Žena nemala šancu haváriu prežiť, bola na mieste mŕtva.

Na cestách vyhasol ďalší život. K smrteľnej zrážke došlo v stredu popoludní na ceste medzi Mošovcami a Turčianskym Michalom. „Vodička (50) Fiatu Marea za obcou Mošovce pravdepodobne z dôvodu nevenovania sa vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke prešla do protismeru, kde sa bočne zrazila s proti jazdiacim vodičom vozidla Mercedes Benz S320,“ povedala pre Topky žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Vodič Mercedesu sa zrážke nestihol vyhnúť a po kolízii s Fiatom, odhodilo auto mimo cesty, kde sa prevrátilo na strechu. Žena za volantom Fiatu utrpela zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahla. Posádka Mercedesu utrpela ľahké zranenia. „U vodiča Mercedesu vykonala polícia dychovú skúšku s negatívnym výsledkom,“ dodala Balogová. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Okolnosti tragickej nehody naďalej vyšetrujú.

 

Hrozivé zábery z miesta
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

 

Hrozivé zábery z miesta
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu