Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tínedžer sa bláznil na štvorkolke: Na zrážku s motorkou doplatil chlapček (2)!

Na tejto štvorkolke sa viezol tínedžer spolu s malým chlapcom Zobraziť galériu (2)
Na tejto štvorkolke sa viezol tínedžer spolu s malým chlapcom (Zdroj: polícia)

ŽILINA – Divoká jazda na detskej štvorkolke skončila takmer tragédiou! Tínedžer (15) na nej viezol malého chlapca (2) a na rovnej ceste v obci Dolná Tížina sa nešťastne zrazil s motorkárom (20). Batoľa pri zrážke vyletelo na cestu a s ťažkými zraneniami ho previezli do nemocnice!

Na nezodpovednosť tínedžera doplatil len 2-ročný chlapček, ktorý po bláznivej utorňajšej jazde skončil v nemocnici. Mladík malého chlapca vysadil na štvorkolku a prevážali sa po dedine Dolná Tížina. Keď vychádzali smerom od družstva, na rovnej ceste sa zrazili s prechádzajúcim motorkárom. „V priamom úseku cesty v miernom klesaní došlo k zrážke štvorkolky s motocyklom, ktorý viedol 20 ročný motocyklista, “ informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Silný náraz vyhodil malého chlapčeka zo sedačky štvorkolky a dopadol na cestu, pričom utrpel ťažké zranenia. Tínedžer, ktorý štvorkolku riadil ani motorkár zranení neboli. Ani jeden zo šoférov nemá vodičský preukaz. „Polícia už  začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví,“ dodala Balogová.

 

Tínedžer sa bláznil na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu