Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Smrteľné priecestie v Malackách: Cyklistu (†29) prešiel prichádzajúci vlak!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MALACKY – Nebezpečné prechádzanie cez železničné priecestie v Malackách dnes stálo život mladého cyklistu (†29), ktorý odignoroval zvukové aj svetelné výstrahy. Prichádzajúci vlak ho zmietol z koľají a bol na mieste mŕtvy.

Dnes ráno okolo 10:45 prechádzal mladík na bicykli železničným priecestím v Malackách. Predtým ako na priechod pre chodcov vošiel sa rozozvučali zvukové signály, ktoré upozorňujú na prichádzajúci vlak. Tie však mladý cyklista ignoroval a snažil sa rýchlo prejsť.„Cyklista nerešpektoval zvukovú a svetelnú signalizáciu, vošiel na železničné pricestie, kde došlo k zrážke s medzinárodným vlakom smerujúcim z Bratislavy do Kútov,“ uviedol bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Na druhú stranu priecestia sa už však nedostal. Rútiaci sa vlak ho zmietol z koľají a vážnym zraneniam okamžite podľahol. Rušňovodiča, ktorý po zrážke ostal v šoku, podrobili dychovej skúške, no alkohol u neho nezistili. Či si mladík predtým, ako sadaol na bicykel vypil, alebo ho o život obrala jeho nerozvážnosť, určí až pitva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu