Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Otrasná zrážka na priecestí: Vlak tlačil auto 430 metrov, dvaja mŕtvi!

Rušňovodič zrážke nedokázal zabrániť Zobraziť galériu (6)
Rušňovodič zrážke nedokázal zabrániť (Zdroj: polícia)

NACINA VES - Smrť na nezabezpečenom železničnom priecestí! Dva životy včera vyhasli na priecestí v obci Nacina, kde do Hyundaiu s dvoma pasažiermi vpálil vlak. Náraz bol taký silný, že auto vliekol ešte 430 metrov pred sebou.

K tragickej nehode došlo včera o 18:15 v obci Nacina, kde na železničnom priecestí prechádzajúci rýchlik zmietol auto s dvoma pasažiermi. Vodič (36) zo Strážskeho zrejme nerešpektoval dopravnú značku ani výstražné znamenie vlaku a došlo k zrážke. "S vozidlom vošiel na nechránené železničné priecestie, kde ho zľava, prednou časťou, zachytil rýchlik idúci v smere Michalovce – Strážske," povedal pre Topky košický policajný hovorca Alexander Szabó.

 

Otrasná zrážka na priecestí:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: polícia)

 

Rušňovodič (27) tragédii nedokázal zabrániť a auto po náraze vliekol ešte 430 metrov pred sebou. Zranenia neutrpel, no po havárii bol v obrovskom šoku a museli mu pomáhať záchranári, keď vplyvom psychického vypätia skolaboval.

Z vraku vozidla zasahujúci vodiči vytiahli už len mŕtve telá. "Vo vozidle sa po príchode hasičov na miesto nehody nachádzala jedna mŕtva osoba - vodič. Druhá osoba ženského pohlavia ešte javila známky života, ale aj napriek zásahu rýchlej zdravotníckej pomoci v čase približne o 19.00 h zomrela," priblížil Hric s tým, že hasičom sa ju ešte predtým podarilo z havarovaného vozidla vyslobodiť.

"Vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci pre usmrtenie. Príčiny a priebeh dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," dodal Szabó. Priecestie, kde došlo k nehode bolo nezabezpečené, označené výstražnými krížmi. Príčina tejto tragickej udalosti budú predmetom ďalšieho šetrenia.

 

Otrasná zrážka na priecestí:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: polícia)

 

Otrasná zrážka na priecestí:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu