Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Smutná správa po náraze opitého vodiča pri Skalici: Táňa (†17) zomrela!

Táňa svoj boj o život prehrala
Táňa svoj boj o život prehrala (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Vyčíňanie bezohľadného vodiča, ktorý minulý týždeň v noci na sobotu zrazil piatich ľudí, sa dnes skončilo smrťou mladého dievčaťa. To podľahlo ťažkým zraneniam, ktoré pri incidente utrpelo.

Tatiana Kocková bola niekoľko dní v kóme, z ktorej sa však bohužiaľ neprebrala. O život momentálne bojuje aj dvadsaťročný chlapec.

K nehode došlo okolo jednej hodiny v noci za obcou Mokrý Háj v smere na Skalicu. Opitý vodič narazil v ľavotočivej zákrute do skupiny mladých ľudí, pričom troch zranil. S autom sa dostal mimo vozovku, potom sa mu ale podarilo dostať sa späť na cestu. Jeho arogancia zašla tak ďaleko, že sa ani neunúval zastaviť, aby obetiam poskytol prvú pomoc a privolal zdravotníkov.

Policajti po vinníkovi vo veku tridsať rokov pátrali dvanásť hodín. Aj po dolapení mal v krvi ešte 0,4 promile alkoholu. Jeho manželka Miroslava potvrdila, že pred nehodou pil takmer celý deň v rodnej dedine Mokrý Háj. Vyšetrovatelia ho obvinili z usmrtenia, ublíženia na zdraví a neposkytnutia prvej pomoci, informoval portál tvnoviny.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu