Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ruska (28) vyhodila synčekov z 15. poschodia: Lebo ju omrzeli!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: inforse.dk)

MOSKVA - Šialený čin spáchala dvadsaťosemročná Ruska, keď vyhodila svojich dvoch malých synov z 15. poschodia. Ako dôvod vraždy uviedla, že ju deti omrzeli.

Galina Rjabkovová z mesta Dolgoprudnyj v nedeľu okolo tretej popoludní vyšla zo svojho bytu na ôsmom poschodí spolu so synmi, vyviezla sa s nimi na 15. poschodie a odtiaľ deti zhodila. Štvorročný Radion a sedemročný Vladimir sa pri páde zabili.

Niektorí susedia počuli, ako starší chlapec plakal a prosil matku, aby ho nevyhadzovala. "Zbadala som chlapca, ležal na chrbte v zelených šortkách, mal v ruke niečo zeleného, nejakú hračku," povedala Lydia Kočerginová.

"Jeden ležal na chrbte, druhý tvárou dolu. Mám úplne rovnakých vnukov. Všetko sa vo mne zrútilo. Plakal som," uviedol ďalší očitý svedok Sergej Kočergin.

Susedov šokovalo aj to, že Rjabkovová zišla výťahom dole, vykukla von a dokonca sa usmiala. "Spýtal som sa jej: 'Sú to vaši deti?' Ona: 'Áno, moje.' A v pokoji odkráčala. Rozprávala, že už to mala urobiť dávno, že ju nikto nenecháva žiť v pokoji," povedal sused Andrej Gumanjov.

Vyšetrovateľom potom Rjabkovová povedala, že sa pokúsila zabiť seba a deti už v ten istý deň ráno. Keď sa spolu s nimi kúpala, hodila do vane fén a vyhodila elektrinu. Rozhodla sa preto vystrčiť deti z balkóna. Synov tam vylákala s tým, že si idú púšťať lietadielká.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu